1. Hem
  2. Fjädring
  3. Höjningsfjädrar och höjningskit

Höjningsfjädrar och höjningskit

Filtrera urval
Filter
Visar 79 produkter
Visar 1 - 60 av 79 produkter

Höjningsfjädrar och höjningskit


Höjningssatser från MAD Suspension Systems

MADs höjningsfjädrar tillverkas i Holland. MAD är premiumpartner till Volkswagen vilket ger en betryggande känsla utav hög kvalité. Varje höjningsfjäder är unikt framtagen och TUV godkänd för att passa till specifika bilmodeller.

Varför skall jag välja MADs höjningssatser? MAD har tillverkat fjädring sedan 1970 talet och utför en rad långa tester innan man godkänner en färdig produkt. MADs produkter TUV godkänns och påverkar aldrig din bils garantier. MADs höjningsfjädring är enkel att montera och håller väldigt bra.

Vad är fördelen med att montera en fjädringshöjning på din Pickup? När du väljer att höja upp din Pickup med en fjädringshöjning så får du upp markfrigången på din bil. Du kommer kunna ta dig längre ut i terrängen än tidigare då din bil inte kommer att ta i undertill lika lätt. Funderar du på att montera på större fälgar eller däck så har du bättre chanser att få plats med detta efter att du har höjt upp din bil. Vi rekommenderar alltid att man skall göra en 4-hjulsinställning efter att man har utfört höjningen så att dina däck inte snedslits. Höjningen ger dessutom din pickup ett fräckare utseende och vi gillar offroadlooken på pickuper som är höjda. Vi har olika varianter och varumärken på våra fjädringshöjningar ifrån bl.a. Delta 4x4, MAD Suspension System, ARB Old Man Emu mm.

Höjningsfjädrar ersätter i de flesta fall bilens originalfjädring runt om med nya fjädrar. Det finns några enstaka fall där man höjer i bak med en hjälpfjäder. Alla MAD:s höjningssatser är tillverkade för att kunna behålla bilens original stötdämpare (om inte annat anges i produktbeskrivningen). OBS! Höjningen som anges är för olastat fordon!

Om du har frågor eller funderingar om våra höjningssatser så får ni gärna ta kontakt med oss via chatt, mail eller per telefon. Självklart kan du alltid få din höjningssats installerad hos vår påbyggare Keltech AB i Enköping.

Tillagd i varukorgen