0
VARUKORG
Summa 0 kr
Meny

Om ledandebelysning - Transportbilstillbehör och fordonsbelysning på nätet

Om Ledandebelysning AB

Vi har flera års erfarenhet av att bygga, utrusta samt sälja tillbehör och stylingprodukter till pickups och transportbilar. Vi säljer bara produkter från de bästa och mest erkända leverantörerna och lämnar bra garantier på både produkter och montering/installation.

Hos Ledandebelysning hittar du ett mycket stort sortiment av modellanpassade tillbehör och utrustning till pickups och transportbilar! Exempelvis LED-ramper, extraljus, frontbågar, takbågar, skärmbreddare, kåpor, flaklock, karosshöjningssatser, fälgar, däck, vidavvisare, huvskydd, sidosteg och sidorör, fälgar, däck och mkt mer till Sveriges lägsta priser!

Montering och installation  - Vi bygger din pickup och transportbil!

Här skiljer vi oss ifrån många andra e-handelsbutiker, då vi tillsammans med Bista Mekan i Örebro och Keltech Bilinredning i Enköping erbjuder våra kunder proffsig installation och montering av alla våra produkter. Vi har idag även flertalet samarbeten med duktiga bilpåbyggare runt om i landet där ni även kan få våra produkter monterade om ni har långt till Enköping eller Örebro!

Kontakta oss för för mer information!

Kundtjänst och försäljning:

Telefon: 0171-544 55
Mail: info@ledandebelysning.se

Företagsuppgifter:

Ledandebelysning AB
Org.nummer: 559037-0853
Berglundavägen 12c
702 36 Örebro

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår