0
VARUKORG
Summa 0 kr

Om ledandebelysning - Transportbilstillbehör och fordonsbelysning på nätet

Om Ledandebelysning AB

Vi har flera års erfarenhet av att bygga, utrusta samt sälja tillbehör och stylingprodukter till pickups och transportbilar. Vi säljer bara produkter från de bästa och mest erkända leverantörerna och lämnar bra garantier på både produkter och montering/installation.

Hos Ledandebelysning hittar du ett mycket stort sortiment av modellanpassade tillbehör och utrustning till pickups och transportbilar! Exempelvis LED-ramper, extraljus, frontbågar, takbågar, skärmbreddare, kåpor, flaklock, karosshöjningssatser, fälgar, däck, vidavvisare, huvskydd, sidosteg och sidorör och mkt mer till Sveriges lägsta priser!

Montering och installation  - Vi bygger din Pickup & Transportbil!

Här skiljer vi oss ifrån många andra e-handelsbutiker, då vi tillsammans med Bista Mekan i Örebro, Keltech Bilinredning i Enköping och Bil & Husvagnsservice i Hässleholm AB erbjuder vi våra kunder proffsig installation av kunnig & erfaren personal på samtliga av våra produkter. Vi har idag 4 st verkstäder som finns i Hässleholm, Örebro, Västerås och Enköping.

Kontakta oss för tidsbokning!

Kundtjänst och försäljning:

Försäljning: Magnus Lundberg
Telefon: 076 294 80 07
Mail: info@ledandebelysning.se

Företagsuppgifter:

Ledandebelysning AB
Org.nummer: 559037-0853
BRANDTHOVDAGATAN 18
721 35 Västerås

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår