Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Canbus-tillbehör

Hos oss på Ledande Belysning hittar du de tillbehör som behövs för att läsa av din bils CANBUS-kommunikation. 

Att kunna läsa av din bils CANBUS-signaler är avgörande på de flesta nya bilar när man monterar t ex extraljus. I vårt sortiment finns CANBUS-avläsare för både OBD2-porten som finns i alla bilar, samt avläsare som kopplas in direkt på bilens CANBUS-kablage. 

Vi lagerför alla produkter i eget lager och kan därför se till att du får din order levererad inom 1-3 dagar beroende på var i landet du bor. Vi har även egen support för samtliga produkter och hjälper dig mer än gärna med installationen om du kontaktar oss i samband med att du ska installera din produkt. 


Vilken CANBUS-avläsare ska jag välja?

För de allra flesta så passar vår XBB-avläsare från Innoware bäst, då det är riktigt enkelt att koppla in en avläsare i bilens OBD2-port som i sin tur kommunicerar trådlöst med ett relä som placeras i motorutrymmet. Alla funktioner styrs via en app som du laddar ner till din mobiltelefon. 

För dig som inte vill använda bilens diagnostik-uttag/OBD2-port så finns lösningar från både Modernum och CANM8 som båda lyssnar på din bils CANBUS-kommunikation genom att ett par kablar skarvas in i CANBUS-avläsarna. Denna lösning är framtagen för dig som är lite mer van att koppla med bilens elsystem. 

Installationshjälp

Kontakta oss för att få hjälp med både val av CANBUS-avläsare och med installationen. Vi kan antingen hjälpa dig via telefon eller hjälpa dig att hitta en installatör i din närhet.