Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Lazer Lamps

Den brittiska tillverkaren Lazer Lamps Ltd grundades 2010 och har sedan dess varit ledande inom LED-belysning för fordon. Ända sedan starten har Lazer Lamps givit kunderna teknik i världsklass och satt standarden för extraljuslösningar. Lazers produkter kombinerar konkurrensledande prestanda med kvalitetsstandarder för fordon och är nu erkända som ledande inom sitt område.

Lazer är stolt över att tillverka produkter i Storbritannien och har introducerat marknadsledande produkter som drivs av företagets direktör Ben Russell-Smith. Han har gått i bräschen för fordonsbelysningsdesign sedan 2002 och har lett externa belysningsprojekt på Nissans europeiska tekniska center och Ford i Europa.

Lazer Lamps - see more, go further, go safer 

PRODUKTER FRÅN LAZER LAMPS

Lazer Lamps har varit ledande inom belysning till bilar sedan starten. Utöver att alla lampor testas utförligt på deras produktionsanläggning i England så ligger det ett gediget arbete bakom med långa processer av design och utveckling. På Lazers produktionsanläggning i England bygger man till stor del ihop produkterna för hand, vilket bidrar till att man snabbt upptäcker eventuella brister och kan säkerställa att produktionen resulterar i perfektion. Lazer jobbar även nära med sina leverantörer, varav alla är marknadsledande inom sitt område. 

Det är inte bara vi "vanliga" människor som använder oss av Lazers belysning för att ta oss fram säkrare, utan Lazer levererar även till många olika motorsporter där det inte finns utrymme för kompromisser. Det är även många stora bolag som väljer Lazer, just tack vare pålitligheten.

Allt detta talar sitt tydliga språk, Lazer lägger stor vikt vid att hålla högsta möjliga kvalitet för att säkerställa säker drift under många år. Vem du än är och vad du än behöver belysning till är Lazer rätt val.