Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljus

Våra extraljus från Lazer är några av de extraljus på marknaden med högst prestanda. Inom premiumsegmentet så är det Lazer som håller i ledpinnen och visar hur man gör. 

Lazer har länge producerat ledramper och gjort det bra. För några år sedan introducerades det även extraljus. Dessa tog marknaden med storm och de blev snabbt den nya drömmen för alla som älskar bilbelysning. Lazer har använt all sin erfarenhet inom LED-teknologi som man fått genom alla år av att producera ledramper för att skapa det ultimata extraljuset. Förutom den grymma prestandan så är Lazers extraljus extremt snygga och kan verkligen höja utseendet på din bil

Alla extraljus tillverkas i stort sett uteslutande i Lazers produktionsanläggning i England, och de delar som köps in tillverkas även dessa inom Englands gränser. På produktionsanläggningen testas alla produkter noga innan de skickas iväg, allt för att säkerställa att alla produkter lever upp till de högt ställda kraven.

Lazers extraljus är verkligen något utöver det vanliga. Oavsett vad du är ute efter, om det är den höga ljusmängden som gör dig till mörkrets mästare eller om det är något som får din bils front att stå ut från mängden så får det det du vill ha av Lazers extraljus. Med sin 5 års garanti så kan du känna dig lugn med att du får ett tryggt ägande, och vi finns alltid här för att hjälpa dig med eventuella frågor som skulle uppkomma.

Vi har även alla tillbehör du kan behöva för montering av dina Extraljus från Lazer. Oavsett vilket extraljus du väljer så har vi kabelsatser för enkel och smidig montering. På nyare bilar där det inte fungerar att "tjuva" ström från bilens helljus har vi XBB, vilket vi verkligen rekommenderar då det är extremt enkelt och krävs ingen förkunskap. Till sist har vi även alla typer av extraljusfästen för att du ska kunna montera dina extraljus på ett snyggt sätt.

Har du några frågor eller funderingar så ska du inte tveka, hör av dig till oss antingen på telefon på nummer 0771-544 55, eller maila oss på [email protected].