Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Ledramp fästen

Ledramp fäste passar de flesta bilar och används för att montera din ledramp i fronten på din bil. I de flesta fall monteras fästet bakom nummerplåten, vilket ger en dold installation som inte lämnar synliga spår vid eventuell demontering. Våra fästen tillverkas i hållbara material och är i vissa fall helt rostfria, i andra fall pulverlackerade med en hållbar lack för att fästet skall skyddas från korrosion. 

Vi skickar samma dag vid order innan kl 12:00 och vi har alltid fästen i eget lager. 

Hur monterar jag ledrampsfästen?

Våra ledrampsfästen är gjorda för att fästas bakom nummerplåten på din bil. Detta gör att infästningen blir helt dold bakom nummerskylten och på så sätt kan du enkelt återställa utseendet på bilen utan att lämna synliga skruvhål eller liknande. Demontera nummerskyltshållaren och fäst ledrampsfästet på den plats där nummerskylten satt monterad. Skruva sen tillbaka nummerskyltshållaren framför fästet. Fästet gör det nu möjligt att montera ledrampen fram på din bil.

Vad är ledrampsfästet tillverkat av?

Våra ledrampsfästen är tillverkade av kraftig plåt, antingen i rostfritt eller lackerad stålplåt. Tjockleken på plåten är normalt sett 3 mm eller 5 mm och vilken tjocklek du väljer avgörs av storleken på ledrampen som fästet ska bära. Ju större eller tyngre ledramp, desto bättre med tjockare gods i plåten på fästet för att din ledramp ska sitta stabilt monterad.