Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Ultra Vision

Ultra Vision står i spetsen för innovation och kvalitet inom fordonsbelysning, med en passion för att leverera de mest pålitliga och högpresterande ljuslösningarna på marknaden. Från det robusta Australien, där Ultra Vision har sina rötter, kommer en produktlinje designad för att tåla de mest krävande miljöerna, vilket gör dem till det perfekta valet för både äventyrslystna och professionella användare i Sverige.

Med en omfattande erfarenhet inom branschen, förstår Ultra Vision vikten av att kombinera avancerad teknologi med hållbarhet och användarvänlighet. Varje produkt – från extraljus och ledramper till arbetsbelysning och tillbehör – är noggrant utformad för att erbjuda överlägsen ljusprestanda, ökad säkerhet och komfort under körning under alla förhållanden.


Ultra Visions engagemang för kvalitet och innovation återspeglas i deras användning av de senaste LED-teknologierna, vilket säkerställer maximal effektivitet och livslängd för alla deras belysningsprodukter. Deras sortiment är inte bara kraftfullt och pålitligt utan också energieffektivt, vilket erbjuder en hållbar lösning för din fordonsbelysning.

Hos Ledande Belysning är vi stolta över att vara en återförsäljare av Ultra Visions produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av deras belysningslösningar, perfekt anpassade för svenska förhållanden. Vare sig du behöver uppgradera din bil, lastbil, eller ditt arbetsfordon, har Ultra Vision den rätta lösningen för dig. Deras produkter är designade för att ge dig förtroendet att navigera genom mörka vägar och tuffa terränger med oöverträffad klarhet och tillförlitlighet.

Utforska Ultra Visions sortiment på Ledande Belysning och upplev skillnaden med belysningslösningar som lyser starkare, varar längre och leder dig genom varje äventyr. Med Ultra Vision är din fordonsbelysning i de säkraste händerna – redo för alla utmaningar som väntar runt hörnet.