Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljus

Hos Ledande Belysning hittar du extraljus i alla priskategorier. Här hittar du extraljus från vårt egna varumärke Razor Lamp som är ett mycket prisvärt alternativ med påkostade komponenter och riktigt bra byggkvalité och prestanda.

En Razors runda extraljus ger dig riktigt bra förutsättningar att få ett bra extraljus till din bil utan att förändra bilens utseende alltför mycket. Extraljusen monteras oftast över bilens nummerplåt med hjälp av extraljusfästen och på så sätt får man ett betydligt bättre helljus där extraljusen kan justeras så att du får den ljusbild som önskas.

Montera dina Razor extraljus och koppla därefter in dem med lämplig reläkabelsats som är anpassad för lamporna. Använd gärna trådlöst relä från XBB om extraljusen monteras på en nyare bil med LED-helljus.

Våra extraljus finns i 7 tum eller 9 tum för att passa de flesta bilar. 

Vi säljer enbart beprövade produkter med bra garantier! Vi erbjuder även montering och installation av Razor extraljus på bilar och transportbilar. Kontakta oss på telefon 0171-54455 för att få hjälp med ditt köp eller för att boka montering i din stad.

Högkvalitativa produkter för nordiska förhållanden

Vi strävar efter att erbjuda endast produkter av högsta kvalitet som har testats och anpassats specifikt för den svenska marknaden och de krävande nordiska klimatförhållandena. När du väljer ledramp från oss, investerar du i pålitlig och effektiv belysning som klarar av utmaningarna i vårt varierande väder. 

Razor extraljus för din bil

Utforska vårt sortiment av Razors extraljus som inte bara förbättrar din sikt på vägen utan också ger din bil en stilfull och modern look. Vi erbjuder olika storlekar, oftast med eller utan integrerat positionsljus. Detta för att passa olika preferenser och behov. Vi erbjuder runda extrasljsu på sju tum eller nio tum.

Komplettera din installation

För att säkerställa en problemfri installation, erbjuder vi även kompletta tillbehör för extraljus som reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare. Dessa produkter är noga utvalda för att komplettera din ledramp och ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. 

Professionell installationssupport

Vi förstår att installationen av extraljus kan vara utmanande för vissa. Därför erbjuder vi kostnadsfri hjälp med att hitta en lämplig installatör i din närhet. Kontakta oss om du behöver assistans eller rådgivning kring installationsprocessen. Utforska vår kategori och investera i säkerhet och prestanda genom att välja extraljus från oss. Tillsammans med våra reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare kommer du att ha allt du behöver för en smidig och effektiv belysningsuppgradering till ditt fordon.