Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Ledramp slim

Är du lite vilse i djungeln av ledramper? Då har du hittat rätt med ledramper från Lazer!

Lazer ses av många som ledande i branschen med många års erfarenhet som bevis på att de levererar produkter i världsklass. Deras ledramper har varit med från början och gått igenom ett antal uppdateringar genom åren vilket har resulterat i ledramper som levererar en imponerande ljusmängd, i en form som är både snygg och smart. Våra ledramper slim, eller tunna ledramper, från Lazer lämnar ingenting att önska. Varje ledramp har testats rigoröst på Lazers produktionsanläggning i England där tillverkningen sker, så att du ska veta att produkten du får fungerar som den ska.

Formen på dessa ledramper ger dig många alternativ när det gäller montering. Den låga bygghöjden tillåter ett diskret montage då den på många bilar passar mellan fenorna i grillen, men gör sig precis lika bra på till exempel ett ledrampsfäste med enkel montering. Kabelsats som är anpassad för Lazer ledramper har vi också, allt för att du ska få till en snabb och smidig montering. Slutligen rekommenderar vi alltid XBB-kit om du har en nyare bil där möjligheten att "tjuva" ström inte längre finns.

Lazers ledramper är byggda för att hålla under många år och många mil. Oavsett vad du utsätter din ledramp för så kommer Lazers ledramper stå pall. I stort sett hela produktionen av Lazers sortiment sker på deras produktionsanläggning i England, där många moment utförs för hand av erfarna ingenjörer. Detta innebär att man under hela produktionskedjan har koll på grejerna, och snabbt upptäcker när något inte lever upp till den höga standard som Lazer jobbar för. Allt detta för att du ska veta att din ledramp håller högsta kvalitet och att du ska få problemfri användning under många år framöver.

Det kan vara svårt att veta vilken ledramp man ska välja. Många har landat i våra populära ledramper från Lazer då det är ett pålitligt val, där man vet att man får kvalitet som håller. 

Har du några frågor eller vill ha rekommendationer för att hitta rätt ledramp för dig så uppmanar vi dig att höra av dig till oss, så hjälper vi mer än gärna till.