Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Ledramp

Hos Ledande Belysning hittar du ledramper, ljusramper och led bars i alla priskategorier från budget till superpremium. Vi tillhandahåller LED-ramper ifrån välkända varumärken som Lazer, Flextra samt vårt egna varumärke Razor Lamp som är ett mycket prisvärt alternativ med påkostade komponenter och riktigt bra byggkvalité och prestanda.

En ledramp och ljusramp ger dig riktigt bra förutsättningar att få ett bra extraljus till din bil utan att förändra bilens utseende alltför mycket. Ledrampen monteras oftast över eller under bilens nummerplåt med hjälp av ledrampsfästen och på så sätt får man ett betydligt bättre helljus där ljusrampen smälter in bra i bilens front.

Montera din ledramp och koppla därefter in den med lämplig reläkabelsats som är anpassad för ledrampen. Använd gärna trådläst relä från XBB om ledrampen monteras på en nyare bil med LED-helljus.

Våra ledramper finns i olika former för att passa de flesta bilar. Här hittar du ledramp slim, ledramp dubbel, ledramp curved samt ledramp för biltak.

Vi säljer enbart beprövade produkter med bra garantier! Vi erbjuder även montering och installation av LED-ramper på bilar och transportbilar. Kontakta oss på telefon 0171-54455 för att få hjälp med ditt köp eller för att boka montering i din stad.

Högkvalitativa produkter för nordiska förhållanden

Vi strävar efter att erbjuda endast produkter av högsta kvalitet som har testats och anpassats specifikt för den svenska marknaden och de krävande nordiska klimatförhållandena. När du väljer ledramp från oss, investerar du i pålitlig och effektiv belysning som klarar av utmaningarna i vårt varierande väder. 

Ledramper för din bil

Utforska vårt sortiment av ledramper som inte bara förbättrar din sikt på vägen utan också ger din bil en stilfull och modern look. Vi erbjuder olika modeller, varumärken och klassificerade ledramper från 10 tum och uppåt, med eller utan integrerat positionsljus. Detta för att passa olika preferenser och behov. Vi erbjuder enkelradiga ledramper, även kallade slim ledramper, såväl som dubbelradiga ledramper och curved ledramper

Komplettera din installation

För att säkerställa en problemfri installation, erbjuder vi även kompletta tillbehör för extraljus som reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare. Dessa produkter är noga utvalda för att komplettera din ledramp och ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. 

Professionell installationssupport

Vi förstår att installationen av ledramp kan vara utmanande för vissa. Därför erbjuder vi kostnadsfri hjälp med att hitta en lämplig installatör i din närhet. Kontakta oss om du behöver assistans eller rådgivning kring installationsprocessen. Utforska vår kategori och investera i säkerhet och prestanda genom att välja ledramp från oss. Tillsammans med våra reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare kommer du att ha allt du behöver för en smidig och effektiv belysningsuppgradering till ditt fordon.