Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljuspaket

För att göra det enkelt för dig som kund när du ska köpa extrabelysning till bilen så erbjuder vi ett flertal olika kompletta belysningspaket. Förutom extraljusen innehåller våra paket allt det du behöver för att enkelt montera extraljuspaketet på din bil. Detta inkluderar både extraljusfästen, stabiliseringsstag och kabelsatser. Det enda diu behöver fundera över är vilken typ av helljus som din bil har, då nyare modeller av bilar använder sig av CANbus-kommunikation för  att styra helljusen istället för strömsignaler med tillräcklig styrka för att aktivera extraljusen när helljusen slås på. Om du är osäker så kontaktar du oss så hjälper vi dig med detta.

Välj rätt extraljuspaket

Att välja rätt extraljus för din bil kan vara en utmaning, men med våra noggrant sammanställda extraljuspaket från Ledande Belysning blir processen betydligt enklare och mer användarvänlig. Våra belysningspaket är speciellt designade för att ge dig som kund en smidig och bekymmersfri upplevelse när du vill förbättra din bils belysning.

Detta ingår i våra extraljuspaket

Varje paket innehåller inte bara högkvalitativa extraljus, utan också allt du behöver för en enkel montering. Det innebär att du får robusta extraljusfästen, pålitliga stabiliseringsstag och kompletta kabelsatser. Vi strävar efter att minimera det arbete och den tid du behöver lägga ner på installationen, så att du snabbt kan njuta av förbättrad sikt och säkerhet på vägen.

Styr dina extraljus med rätt tillbehör

En viktig aspekt att beakta när du väljer extraljus är vilken typ av helljus din bil använder. Med teknikens framsteg använder nyare bilar ofta CANbus-kommunikation för att styra helljusen, vilket skiljer sig från de traditionella strömsignalerna. Detta kan påverka hur extraljusen aktiveras när du slår på helljusen. För att försäkra att du väljer rätt paket för just din bilmodell, erbjuder vi professionell rådgivning. Om du är osäker, tveka inte att kontakta oss. Våra experter är redo att hjälpa dig att identifiera det bästa extraljuspaketet för ditt fordon, oavsett om du kör en äldre modell eller en modern bil med avancerad ljusstyrning.

Säker körning

Vi på Ledande Belysning förstår vikten av att ha stark och tillförlitlig belysning, särskilt under de mörka månaderna i Sverige. Våra extraljuspaket är noggrant testade för att uppfylla höga standarder av ljusstyrka och hållbarhet. Oavsett om du kör genom stadsområden eller på landsvägar, kan våra extraljus erbjuda den klarhet och synlighet som krävs för en säker färd.

Installationshjälp

Förutom att leverera högkvalitativa produkter, värderar vi också nöjda kunder. Vi erbjuder snabb support för installationen, så att du kan känna dig trygg genom hela processen, från val av paket till montering. Med Ledande Belysning kan du vara säker på att du får en lösning som inte bara lyser upp vägen framför dig, utan också gör din bilfärd säkrare och mer njutbar.