Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Razor

Razor är Ledande Belysnings egna varumärke som innehåller produkter från noga utvalda leverantörer från hela världen. 

Razor står för kvalité och prestanda till en prislapp som passar de flesta plånböcker. 

Inom varumärket Razor så finner du bland annat extraljus, LED-ramper och annan belysning till alla typer av fordon - personbilar, pickups, transportbilar, grävmaskiner och massor av andra fordonstyper. 

Du kan även finna monteringstillbehör, fästen och bågar under märket Razor och varje produkt är noga vald och kontrollerad för att leva upp till våra kvalitéts- och prestandakrav.

När vi väljer ut vilka produkter som skall få varumärket Razor tryckt på kartongen, så utgår vi från de största fabrikerna i världen, med de bästa processerna för att hålla kvaliteten på allra högsta nivå. Varje komponent i Razors produkter är noga utvald och testad för att tåla vårt nordiska klimats utmaningar i form av kyla, värme, vägsalt och mycket annat. Med vårt varumärke Razor så har vi balanserat prestanda med design och kvalitet med pris vilket har gjort att vi fått fram en serie extraljus, ledramper, arbetsljus och monteringstillbehör som  lever upp till våra tufft ställda krav på punkt efter punkt. 

Razor har funnits i Sverige sedan 2017 och har genom åren skaffat sig oerhört många nöjda användare som gärna återkommer till oss och vårt varumärke när det är dags för bättre belysning på bilen, transportbilen eller entreprenadmaskinen.