Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljus

Förhöj din körupplevelse och tackla mörkrets utmaningar med vårt breda sortiment av extraljus. 

På Ledande Belysning är vi stolta över att erbjuda en mångsidig kollektion av runda extraljus, skräddarsydda för att leverera exceptionell belysning på Skandinaviens vägar. 

Oavsett om det är för din personbil, transportbil, servicebil, lastbil eller arbetsfordon, har vi ett omfattande utbud av extraljus som möter dina specifika behov. Utforska vår kollektion av högpresterande extraljus, där kraftfull funktionalitet möter stilren design. 

Denna kombination av effektiva och eleganta extraljus skapar en säker och behaglig körupplevelse. För enkel montering använd våra unikt framtagna monteringstillbehör. Med enkel montering blir varje körning både tryggare och mer njutbar med våra pålitliga ljuslösningar. 

Högkvalitativa produkter för nordiska förhållanden

Vi strävar efter att erbjuda endast produkter av högsta kvalitet som har testats och anpassats specifikt för den svenska marknaden och de krävande nordiska klimatförhållandena. När du väljer extraljus från oss, investerar du i pålitlig och effektiv belysning som klarar av utmaningarna i vårt varierande väder. 

Runda extraljus för din bil

Utforska vårt sortiment av runda extraljus som inte bara förbättrar din sikt på vägen utan också ger din bil en stilfull och modern look. Vi erbjuder olika modeller, varumärken och klassificerade extraljus i 7 tum och extraljus i 9 tum med eller utan integrerat positionsljus. Detta för att passa olika preferenser och behov. 

Komplettera din installation

För att säkerställa en problemfri installation, erbjuder vi även kompletta tillbehör för extraljus som reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare. Dessa produkter är noga utvalda för att komplettera dina extraljus och ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. 

Professionell installationssupport

Vi förstår att installationen av extraljus kan vara utmanande för vissa. Därför erbjuder vi kostnadsfri hjälp med att hitta en lämplig installatör i din närhet. Kontakta oss om du behöver assistans eller rådgivning kring installationsprocessen. Utforska vår kategori och investera i säkerhet och prestanda genom att välja extraljus från oss. Tillsammans med våra reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare kommer du att ha allt du behöver för en smidig och effektiv belysningsuppgradering till ditt fordon.