Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Klämfästen | Rörfästen

Hos Ledande Belysning hittar du ett stort utbud av klämfästen och rörfästen för montering av extraljus och arbetsljus på rör, motorhuv med mera. Fästena är tillverkade av material av hög kvalitet och gör det enkelt att montera din fordonsbelysning på frontrör, sidorör, flakbågar, motorhuv och många fler platser på ditt fordon. 

Rörfästena finns i flera olika dimensioner för att passa de vanligaste rören på marknaden, t ex 60 mm, 63 mm, 70 mm samt 76 mm. Vi har även rörfästen för tunnare rör, t ex styret på din ATV/fyrhjuling, moped, motorcykel eller cykel. De mindre rörfästena lämpar sig även mycket väl för användning på båtens pulpit eller motsvarande. 

Vi levererar din order inom 1-3 dagar. 

Hur monterar jag rörfäste? 

Monteringen av rörfästen från Ledande Belysning är enkel. Rörfästet består av två delar som, när de sätts samman, lämnar ett utrymme för ett rör av olika dimensioner mellan fästets delar. De två delarna fästs med hjälp av medföljande skruv. Det behöver inte borras eller göras annan åverkan på röret. 

Hur monterar jag klämfäste?

Ett klämfäste monteras på t ex en motorhuv genom att fästets gummibeklädda käftar nyper tag om tunn plåt. Du fäster därefter klämfästet med medföljande skruv. Det behöver inte borras eller göras annan åverkan på motorhuven.

Vilket material är rörfästet eller klämfästet gjort i? 

Våra rörfästen och klämfästen är tillverkade av rostfritt stål som antingen blankpoleras eller lackeras svart. Vissa fästen är tillverkade av galvaniserade plåtdetaljer för att motstå korrosion. Vilket material fästet är tillverkat av framgår av produktbeskrivningen.