Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljus

Hos Ledande Belysning hittar du runda extraljus från australiensiska premiumtillverkaren Ultra Vision Lightning. 

Ett Ultra Vision extraljus ger dig riktigt bra förutsättningar att få fantastiskt bra extraljus på din bil. Extraljusen monteras oftast över bilens nummerplåt med hjälp av ledrampsfästen och på så sätt får man ett betydligt bättre helljus där extraljusen kan justeras för att passa dina preferenser på ljusbild. 

Montera dina Ultra Vision extraljus och koppla därefter in dem med den medföljande reläkabelsatsen som är anpassad för Ultra Vision extraljusen. Använd även gärna trådläst relä från XBB om extraljusen monteras på en nyare bil med LED-helljus.

Vi säljer enbart beprövade produkter med bra garantier! Vi erbjuder även montering och installation av extraljus på bilar och transportbilar. Kontakta oss på telefon 0171-54455 för att få hjälp med ditt köp eller för att boka montering i din stad.

Högkvalitativa produkter från Ultra Vision - För nordiska förhållanden

Vi strävar efter att erbjuda endast produkter av högsta kvalitet som har testats och anpassats specifikt för den svenska marknaden och de krävande nordiska klimatförhållandena. När du väljer Ultra Vision ledramp från oss, investerar du i pålitlig och effektiv belysning som klarar av utmaningarna i vårt varierande väder. 

Extraljus för din bil

Utforska vårt sortiment av Ultra Vision extraljus som inte bara förbättrar din sikt på vägen utan också ger din bil en stilfull och häftig look. Vi erbjuder runda extraljus på 9 tum med en ny modern reflektorteknologi som ger både långt och brett ljus, utan kompromisser. 

Komplettera din installation

För att säkerställa en problemfri installation, erbjuder vi även kompletta tillbehör för extraljus som reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare. Dessa produkter är noga utvalda för att komplettera din ledramp och ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. 

Professionell installationssupport

Vi förstår att installationen av extraljus kan vara utmanande för vissa. Därför erbjuder vi kostnadsfri hjälp med att hitta en lämplig installatör i din närhet. Kontakta oss om du behöver assistans eller rådgivning kring installationsprocessen. Utforska vår kategori och investera i säkerhet och prestanda genom att välja extraljus från oss. Tillsammans med våra reläkabelsatser, extraljushållare och CANbus-avläsare kommer du att ha allt du behöver för en smidig och effektiv belysningsuppgradering till ditt fordon.