Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Arbetsbelysning med blixtljus

Flextra utvecklar ständigt nya produkter och uppdaterar sitt sortiment. I många fall innebär detta att inte bara göra en produkt som gör sitt jobb riktigt bra, utan göra en produkt som ger ännu mer. Flextras arbetsbelysning med blixtljus kombinerar arbetsbelysningens mångsidighet med blixtljusets viktiga funktion. 

I stället för att montera arbetsbelysning för att sedan behöva komplettera med blixtljus och dessutom försöka få allt monterat på ett snyggt och hållbart sätt, kan du välja att montera Flextras arbetsbelysning med blixtljus, och få jobbet gjort i ett steg. Du kan välja mellan att montera belysningen med medföljande fotfäste eller med inbyggnadsramen för en diskretare montering.

Om du behöver hjälp med montering finns vi alltid här för kostnadsfri konsultation, men skulle du vilja lämna jobbet till ett proffs så kan vi ofta rekommendera en pålitlig verkstad i ditt närområde.

Många som köper arbetsbelysning har även behov av blixtljus. Varför göra det svårare än det behöver vara? Med Flextras arbetsbelysning med blixtljus kan du välja hur just du vill montera. Kanske vill du sätta ett dussin i sidorören och använda inbyggnadsramen både för att skydda belysningen, men också få en otroligt snygg och ren montering. Eller så vill du kanske sätta 2 st bakåt på taket med det vanliga fotfästet för att uppmärksamma dina medtrafikanter när du arbetar vid vägen.

Arbetsbelysning med inbyggt blixtljus är en produkt som många inte känner till. Även arbetsljus för inbyggnad är en relativt outforskad kategori, men vi tror att denna arbetsbelysning kan vara en grym lösning för många. 

För montering av arbetsbelysning med blixtljus har vi de tillbehör du behöver, så som DT4-kabelsatser och XBB-kit som möjliggör smidig installation utan att behöva dra kablar runt hela bilen.