Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Extraljus

Extraljus behöver inte vara krångligt. Med extraljus från Flextra kan du lita på att du får mycket för pengarna, samtidigt som du kan känna dig trygg med en 3 års garanti i ryggen. För att montera ett extraljus så behöver du inte vara utbildad fordonsmekaniker, utan det går ofta bra utan att ha någon större erfarenhet av att arbeta med bilar. Speciellt idag när vi har CANbus-avläsare som XBB Dongle med Power Unit som med hjälp av ett Bluetooth-relä kommunicerar med bilens system och säger åt extraljuset när helljuset slås på, och har dessutom all konfiguration i en användarvänlig app. 

Du kan även köpa kabelsatser av oss som du enkelt kopplar in med hjälp av medföljande instruktioner, och skulle inte det räcka så är vi alltid en samtal bort för att ge kostnadsfri rådgivning. Skulle du ändå vilja lämna in bilen hos en verkstad så kan vi även där hjälpa till med att rekommendera en verkstad vi litar på i ditt närområde.

Ofta monteras extraljus på en extraljusfästen, men det är endast din fantasi som sätter gränserna. Kanske vill du ha extraljus på taket eller så vill du gömma dina extraljus bakom grillen. Oavsett vad du vill göra så är det möjligt med extraljus från Flextra.

Extraljus från Flextra är säkra kort i djungeln som är extraljus. Flextra har genom åren tagit fram ett antal olika modeller av extraljus och har nu landat i Flextra IceX och Flextra Predator. Med kvalitet som matchar många märken som kostar en förmögenhet får du med extraljus från Flextra prisvärda alternativ som är byggda för att hålla. I Flextra IceX får du en värmelins som motverkar is- och snöbildning på reflektorerna, vilket på kort sikt bidrar till att du får en bättre ljusbild i alla väder och i lång sikt till en lampa som håller sig effektiv och snygg länge. Med Flextra Predator får du en lampa som ger svårslagen längd samtidigt som bredden i ljusbilden finns där hela vägen. För att inte nämna positionsljuset som alla blir avundsjuka på.

Oavsett om du är en belysningsentusiast eller någon som bara är intresserad av att få bättre belysning på din bil så har Flextra något för dig. Utbudet är inte det största, men ändå innehåller det det mesta du kan önska inom extraljus. Flextra utvecklar ständigt sin belysning och kommer löpande med uppdateringar och nya modeller. Allt för att den belysning du köper ska vara modern och ha teknik som är bevisat effektiv. Flextra tycker att extraljus ska vara till för alla.