Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Flextra Ledramp

Hos Ledande Belysning hittar du ledramper från Flextr  i alla priskategorier från budget till superpremium. Vi tillhandahåller LED-ramper från välkända varumärket Flextra.

En Flextra ledramp och ljusramp ger dig riktigt bra förutsättningar att få ett bra extraljus till din bil utan att förändra bilens utseende alltför mycket. Ledrampen monteras oftast över eller under bilens nummerplåt med hjälp av ledrampsfästen och på så sätt får man ett betydligt bättre helljus där ljusrampen smälter in bra i bilens front.

Montera din ledramp och koppla därefter in den med lämplig reläkabelsats som är anpassad för ledrampen. Använd gärna trådläst relä från XBB om ledrampen monteras på en nyare bil med LED-helljus.

Våra ledramper finns i olika former för att passa de flesta bilar. Här hittar du ledramp slim, ledramp dubbel, ledramp curved samt ledramp för biltak.

Vi säljer enbart beprövade produkter med bra garantier! Vi erbjuder även montering och installation av LED-ramper på bilar och transportbilar. Kontakta oss på telefon 0171-54455 för att få hjälp med ditt köp eller för att boka montering i din stad.