Hur fungerar en XBB Dongle?
Ett XBB Power Unit kit består utav en XBB Dongle som enkelt monteras i fordonets OBDII uttag och ett XBB Power Unit relä. Relät kommunicerar med XBB dongeln trådlöst via blåtand. 

Reläet kopplas till bilens batteri och till extraljusen med hjälp av ett extraljuskablage som även innehåller de säkringar som behövs.

Power Unit kittet har två utgångar som du kan självprogramera enkelt genom att använda XBB appen som man laddar ner via AppStore eller motsvarande platser.

I appen så bestämmer du exempelvis att utgång nr 1 (max 15A) ska användas för extraljuset eller extraljusrampen och utgång nr 2 (max 5A) för t ex positionsljus eller backljus.

När du aktiverar bilens helljus på vanligt sätt från ratten så kommer extraljuset automatiskt att slås på. Om du kopplat in ett backljus så kommer backljuset att lysa så fort du lägger i backen osv. 

För andra funktioner som saknar reglage i bilens ordinarie utrustning så finns det lösa knappar till XBB som aktiverar t ex arbetsbelysning med bara ett knapptryck. 

Fördelar:
  • Det enklaste & snabbaste sättet att installera fordonsbelysning på marknaden!
  • Du behöver inte leta efter CAN-bus kablar i motorutrymmet eller i kupén.
  • Ingen åverkan på bilens elsystem! Slipp felkoder och garantipåföljder!
  • Trådlös kommunikation via Bluetooth 5 för att minimera kabeldragning.
  • Användarvänlig installation som utförs med en smartphone, var klar på ett fåtal minuter.
  • Fungerar till både Android & iOS.
Video
Produkter
Tillagd i varukorgen