Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Ledramp curved

Flextras Ledramp Curved, eller böjda ledramper som man också kan kalla dem, håller riktigt hög kvalitet och ger en ljusbild som ger mer bredd än deras raka motsatser. Om du är ute efter en ramp som ger en god spridning i ljusbilden med lite mer fokus på att se farorna som lurar vid sidan av vägen så är dessa ramper riktigt bra val. Alla våra böjda ledramper från Flextra erbjuder ett stilrent positionsljus som dessutom förhöjer utseendet på din bil.

En ledramp är ett bra val för att markant öka ljusmängden vid körning med helljus utan att förändra utseendet på din bil så mycket. Du monterar dessa enkelt med till exempel vårat ledrampsfäste som är väldigt anpassningsbart för montering på de allra flesta bilmodeller. Använd dig även av ett XBB-kit för att på ett krångelfritt sätt koppla ihop rampen med ditt helljus för enkel användning av ledrampen.

Har du några frågor gällande montering eller annat så ring oss på 0171-544 55 så hjälper vi dig gärna. Vi kan även i många fall rekommendera en verkstad nära dig om du inte vill ge dig på att montera ledrampen själv.