Fri frakt över 500 kr | Leverans inom 1-2 dagar | Fria returer

Blixtljus

Flextras blixtljus har blivit en favorit hos många av våra kunder. Beacon Mini för stångmontage, Beacon Mini med magnetfäste och Beacon Mini för planmontage är tre olika varianter av Flextras populära Beacon Mini som har blivit en standard för många. Här har du möjlighet att köpa det blixtljus som möjliggör användningen som just du behöver. Alla dessa har 10 olika ljusmönster och kan även synkas ihop för att blinka simultant eller växelvis. Detta kan kraftigt öka din synlighet till exempel vid arbete vid väg.

Fördelarna med Blixtljusramp Flextra Slim är nästan för många för att räkna upp. Klicka dig in på produkten för en fullständig sammanställning av vad som gör denna blixtljusramp till din bästa vän i mörkret. Men något vi ser som kanske den största fördelen är den otroligt tunna formen som inte bara ser riktigt modernt och snyggt ut, utan även minskar på vindbruset och bidrar till en lägre bränsleförbrukning.

Missa inte att vi även säljer tillhörande Fjärrkontroll till blixtljusramp för att du enkelt ska kunna styra din blixtljusramp med bara några klick. Köp även till Hållare för Flextra Fjärrkontroll till blixtljusramp för ett snyggt och enkelt montage av fjärrkontrollen i din kupé.

Vi tror att många kan se vilka otroliga fördelar det finns med att synas ordentligt när man arbetar på farliga platser. Med Flextras utbud av blixtljus kan du vara säker på att du syns i alla lägen. Oavsett om det gäller arbete vid väg eller någon annan situation så kommer dessa blixtljus säkerställa att du och din bil syns.

Vi ser en ökad efterfrågan på blixtljus för bil och blixtljusramper, och Flextras sortiment är perfekt då vi med deras produkter kan erbjuda produkter som går att lita på till bra priser. Att Flextras Blixtljusramp dessutom vunnit Red Dot Design Award för sin innovativa design, samtidigt som den håller ett pris som är svårslaget är något som gör att vi är stolta över att få sälja deras produkter.

Skulle du behöva hjälp med installationen av dina blixtljus så finns vi här för konsultation via telefon eller mail, och skulle du vilja ha rekommendation på en verkstad i din närhet så har vi många samarbetspartners runtom i Sverige som vi kan rekommendera. Att montera blixtljus behöver inte vara svårt, speciellt inte när man väljer att köpa Flextra hos oss på Ledande Belysning!